onsdag 8 april 2009

Oj oj!

Det tog lite längre tid att virka en hatt än vad jag trodde!
Har lite träningsvärk i händerna i dag och de känns som ett par klubbor.
Så jag får slänga in en bild på en pulsvärmare i stället.

Jag hade tänkt att jag skulle låna en bod vid vårt café i Åsa.
Men det slog mig om jag skulle låna den, så måste jag släpa med mig alla saker när jag går hem, för att det är hur lätt som helst att bryta sig in i den.
Det finns en liten stuga som kostar 4-5000 mån att hyra och jag känner är att det skulle inte vara så dumt att ha den, men det är för dyrt för en person. Så jag får se hur jag ska lösa det hela. Kanske jag kan dra ihop ett kooperativ? Eller också så får jag skippa min dröm?
Eller så får det bli försäljning via Internet, på marknader och vid cafét någon gång.

Jag hoppas att dagen blir bra i dag, nu ska jag gå in och titta på andra bloggar och få inspiration.
Lägg in en kommentar om det jag gör så jag får lite hum om vad ni tycker.
Ha en bra dag:-)

Eget.

Oj! Nu är det klart att jag ska öppna eget.
Men det är ett problem, jag måste vänta tills juni innan jag kan börja men det gör inget för då hinner jag göra desto mera saker till min butik.
Jag blev 100% sjukskriven förra året och jag har varit i kontakt med försäkringskassan och de ska hjälpa mig att få ordning med saker och ting, det är så mycket lagar och förordningar.
Men det ska bli jättekul att se hur det kommer att gå!
Jag ska se om jag kan hitta någon som har lust att arbeta ihop med mig. Här gör jag ett lökbad som jag ska växtfärga garnet med.
Här är en bild på mina händer, jag tycker de ser lite slitna ut. Men jag använder dem ju ofta så det borde synas på dem! Jag tycker att de är vackra, gamla händer.

Nä nu ska jag virka hattar. Jag tänkte att jag skulle visa er vad jag gör, så vore det kul om ni ville berätta vad ni tycker om det jag gör! Det är så onödigt och dumt att göra saker som folk inte tycker om.
Kram på er.